Pop-up gåruter

I corona-tiden har rigtig mange opdaget glæden ved at gå ture. Det kan dog godt blive ensformigt at gå den samme rute igen og igen. Derfor kan du her læse om nogle helt nye pop-up gåruter, der kan inspirere til at komme ud i naturen og rundt i kommune.

11. juni - 17. juni - Tjørring

Så er turen kommet til Tjørring, hvor Tjørring Gymnastikforening er værter ved to skønne ture i herlig natur.

Begge ruter starter ved Nordvest Hallen, Gilmosevej 18, Tjørring, 7400 Herning og her er der fine parkeringsforhold.

Fuglsang Sø - 4,7 km.    

OBS: Vi døjer desværre med at flagene forsvinder rundt om søen. Du skal dog blot følge stien. 

Turen starter ved Nordvest Hallen og man går forbi Tjørring Skole - Stjernen, videre ned til Fuglsang Sø og rundt om søen. En dejlig tur rundt om søen med en fin natur. På øst siden af søen kommen man forbi Det Blå Rum, som er et outdoor projekt Herning Kommune er i gang med at bygge. Projektet giver nye muligheder for vinterbadere, lystfiskere og kajakroere. Kunne man tænke sig at bo ved Fuglsang Sø, kan man se at der bygges mange nye boliger.

Ruten er afmærket med grønne flag

Se kort her.

Rundt om Tjørring - 8,5 km.   

Turen starter ved Nordvest Hallen og lidt nord på, gennem nogle boligområder og grønne områder. På turen kommer man næsten forbi Tjørring Kirke og man kunne nemt tage en lille afstikker fra ruten og se lidt på den fine gamle kirke. Turen fortsætter med en grussti der går langs engen vest for Tjørring.  Man fortsætter med grusstien syd om Tjørring og kommer over til Fuglsang Sø og man går langs med søen og retur til Nordvest Hallen.

Ruten er afmærket med røde flag

Se kort her.

Kontaktperson - Tjørring Gymnastikforening, Gudrun Nielsen, telefonnummer: 29 45 20 04

Rigtig god tur!