Pop-up gåruter

I corona-tiden har rigtig mange opdaget glæden ved at gå ture. Det kan dog godt blive ensformigt at gå den samme rute igen og igen. Derfor kan du her læse om nogle helt nye pop-up gåruter, der kan inspirere til at komme ud i naturen og rundt i kommune.

25. juni - 1. juli - Haderup

I denne uge kommer du til at gå i Haderup og omegn. Turene er lavet i samarbejde med Haderup Motion. Du kan vælge imellem ruter på henholdsvis 3,5 km og 6,8 km.

Startsted og parkeringsplads ved Haderup Kultur- og idrætscenter, Nygade 9, 7540 Haderup.

3,5 km

Den korte rute kommer mest til at foregå i byen og i lidt skov. Her er der mulighed for at se Haderis å igennem skoven, og du kommer også igennem en anden skov, der fører ud til Spejderhuset med den fine shelter- og bålplads. Det er desværre ikke muligt for at komme ned og gå langs åen, da der nogle steder er meget ufremkommeligt.

Se kort her.  

Ruten er markeret med grønne og gule flag.

6,8 km

Når du går den lange tur, kommer du omkring Haderis å, der bugter sig smukt i engen. Her er der mulighed for at se den fine storkerede, der blevet lavet i foråret, men hvor storken glemte at kigge forbi. Ruten er i et varieret terræn på asfalt og grusvej og der er mulighed for at få pulsen op. Du kommer til at gå lidt i skov og kommer forbi Spejderhuset med den fine Shelter- og bålplads.

Se kort her.

Ruten er markeret med røde flag.

Kontaktpersoner er Inge Jakobsen 21848358, Gitte Sandal 61774782 og Henriette Duus 61342323.

Rigtig god tur.