Pop-up gåruter

I corona-tiden har rigtig mange opdaget glæden ved at gå ture. Det kan dog godt blive ensformigt at gå den samme rute igen og igen. Derfor kan du her læse om nogle helt nye pop-up gåruter, der kan inspirere til at komme ud i naturen og rundt i kommune.

4. juni - 10. juni - Fasterholt

I denne uge skal vi til Fasterholt og gå i skønne omgivelser. Du kan vælge imellem ture på 3 km og 6 km.

Bemærk at de to ruter starter forskellige steder. 

3 km

Start er ved Meldgård sø. Drej ned ad Enighedsvej, 7330 Brande og drej til venstre i T-krydset mod Meldgård sø. Der er mulighed for at parkere nede ved søen.

Ruten starter ved Meldgård sø og fortsætter langs søen igennem skoven. Ruten følger en snoet sti igennem skoven indtil man når ud på en grusvej, som fører en hen til baneparken, igennem lidt skov og natur. Ruten fortsætter ind til Fasterholt by og langs byens hovedvej. Herefter kommer man tilbage til en grusvej, som ligger lige op ad hundeskoven. Man slutter tilbage ved start/målstedet ved Meldgård sø, hvor der er borde-bænkesæt, hvor man kan slappe af efter gåturen og nyde den flotte natur og den smukke sø.  

Ruten er markeret med pink flag.

Se ruten her.

6 km

Start er ved Udsigtspunkt Søby P, Arnborgvej 36, 7330 Brande. Her kan du parkere.

Ruten er en dejlig gåtur på godt 6 km. rundt om blandt andet Meldgård sø, som er en af de største brunkulssøer. Gåruten følger en velholdt grusvej hele vejen, hvilket giver mulighed for at tage barnevogn eller klapvogn med til de små. Langs ruten er en blanding af skov, sandvolde og flade marker. Man kommer til at opleve dejlig natur langs hele ruten, som desuden starter og slutter ved et etableret udsigtspunkt. Man skal ikke snyde sig selv for den storslåede udsigt udover brunkulssøer, skov og marker fra toppen af udsigtspunktet - det er alle trappetrinene værd når man når toppen. Her er der et borde-bænkesæt, hvor man kan tage sig et velfortjent hvil, imens man nyder udsigten. 

Ruten er markeret med røde Bevæg dig for livet flag. 

Se ruten her.

Kontaktperson: Katrine Treldal mobil: 28189413

Rigtig god tur!