Pop-up gåruter

I corona-tiden har rigtig mange opdaget glæden ved at gå ture. Det kan dog godt blive ensformigt at gå den samme rute igen og igen. Derfor kan du her læse om nogle helt nye pop-up gåruter, der kan inspirere til at komme ud i naturen og rundt i kommune.

23. april - 29. april - Gullestrup

I denne uge skal vi i samarbejde med Fodslaw Herning gå ture i Gullestrups fine natur. Du kan vælge imellem to ruter på henholdsvis ca. 4 km og 7,5 km.

Begge ruter starter ved Gullestrup Kirkes parkeringsplads, Løvbakkevej 9, Gullestrup, 7400 Herning. Benyt venligst så vidt muligt den øverste del af parkeringspladsen ved kirken og giv plads til kirkegængere søndag mellem kl. 10-11.

4 km.

Ruten går fra kirken op over sportspladsen og med en sti over og følger en hyggelig skovsti langs Trælundvej. Ved asfaltvejen drejes hurtigt tilbage på en anden skovsti, som følges et stykke rundt om Bøgens Kvarter forbi en hundeskov. Derefter drejer man ind på en sti i Bøgens Kvarter og går rundt om kvarteret og føres forbi Overgård og derfra går man ned gennem et nyanlagt skovområde med mulighed for at tage en pause i en hængekøje eller prøve balancen og styrken af. For enden af skovstykket drejer man rundt og følger cykelstien op til Løvbakkevej og er så tilbage ved kirken.

Turen kan gås med barnevogn, men der er et par steder i skoven, hvor det er lidt blødt. Ruten er markeret med blå og gule flag.

Se et rids af ruten her.

7,5 km.

Ruten går fra kirken, ned langs cykelstien mod Herning og op på broen ved Lyngens Kvarter. Man går langs bygaden og kommer derefter ned af trapperne og følger fortovet langs med boligområdet over mod et skovområde. Her følges en sti i grønne omgivelser, som går rundt om byen og derefter krydses vejen og turen går over på de store bakker i det nordlige Gullestrup. Nu går turen via stisystemer i skoven over mod grusvejen, som fører op mod Løvbakkerne. Herfra begynder turen tilbage igennem løvskoven og ender igen ved kirken.

Turen er ikke velegnet med barnevogn eller for gangbesværede. Den er markeret med røde Bevæg Dig For Livet flag.

Se et rids af ruten her.

Ved spørgsmål kan du kontakte Mette Skærbæk, Bevæg dig for livet - mobil: 22 22 43 72 eller Hanne Andersen, Fodslaw Herning - mobil: 27432628

God tur!