Pop-up gåruter

I corona-tiden har rigtig mange opdaget glæden ved at gå ture. Det kan dog godt blive ensformigt at gå den samme rute igen og igen. Derfor kan du her læse om nogle helt nye pop-up gåruter, der kan inspirere til at komme ud i naturen og rundt i kommune.

12. marts - 18. marts - Kibæk

I denne uge samarbejder vi med Kibæk Idrætsforening. Du kan vælge mellem 3 ruter, som alle starter fra Kibæk Krydsfelt, Velhustedvej 12, 6933 Kibæk, hvor der er gode parkeringsforhold. Ved Kibæk Krydsfelt vil der være skilte, som viser startstedet.

By-ruten 4 km
Du går rundt i Kibæk på asfalt, fortove og stier. Ruten kommer bl.a. forbi plejehjemmet, stationen og hovedgaden. Den kan gennemføres om aftenen, da ruten er oplyst. Turen er velegnet for gangbesværede.

Se ruten her

Skydebane-ruten 6 km
Asfalt, fortove, grusveje og skovbund i let kuperet terræn. Ruten går ud af byen på sti langs Vorgodvej, forbi hundeskoven og rundt om skydebanen og den omkringliggende plantage, inden den igen går ind mod Kibæk med Fjelstervangvej.

Se ruten her

Hareskov-ruten 9 km
Asfalt og grusveje og stier. Ruten går ud af Velhustedvej, forbi de nye boligkvarterer, over jernbanen og ind i Hareskoven. Efter en lille tur ind i Hareskoven går turen ind mod Kibæk i udkanten af skoven hele vejen tilbage.

Se ruten her

Ruterne på 6 og 9 km er markeret med plastik markeringsbånd.

Ruten på 4 km er markeret med små flag.

Se mere på Kibæk IF's hjemmeside her

Ved spørgsmål kontakt:

Leon Friborg Jeppesen på telefonnummer 25 29 72 76

Egon Vingtoft på telefonnummer 20108236