Pop-up gåruter

I corona-tiden har rigtig mange opdaget glæden ved at gå ture. Det kan dog godt blive ensformigt at gå den samme rute igen og igen. Derfor kan du her læse om nogle helt nye pop-up gåruter, der kan inspirere til at komme ud i naturen og rundt i kommune.

26. februar - 4. marts 2021 - Gåruter i Stakroge

Pop-up gåruterne startes ud i Stakroge, hvor vi i samarbejde med Stakroge Borger- og Idrætsforening har lavet 3 ruter.

Du kan vælge mellem fire, otte eller 18 kilometer. Ruterne vil være tydeligt markeret fra fredag den 26. februar kl. 10 til torsdag den 4. marts kl. 18. De starter alle ved Stakroge Beboer- og Kulturhus, Stadion Allé 3 i Stakroge. 

4 km
Ruten går forbi den gamle station og følger jernbanesporet og går bag om Ilderhede kirke. Derefter går du gennem skov og kommer til Kratbanke og via skovstien forbi den gamle skole.

Næste stop er ved shelters og bålhytte, hvor en forfriskning kunne nydes. På det sidste stykke tilbage passerer du det gamle stadion, som i 2021 bliver forvandlet til Frugt- og Faunapark.

8 km
Ruten går forbi den gamle station og følger jernbanesporet og går bag om Ilderhede kirke. Derefter går du gennem skov og kommer til Kratbanke og via skovstien forbi Den Gamle Skole og Stakroge Fiskesø. Derfra går du videre ad mosestien (den gamle mælkerute til mejeriet). Turen fører dig igennem åbent landskab og ind i Stakroge by og tilbage til startpunktet.

18 km
Turen er for de mere erfarne og der er mulighed for toiletter og proviantering på turen. Vær opmærksom på, at denne tur ikke vil være mærket.

Alle ruterne kan gennemføres på cykel og med barnevogn.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Lone Gram Svendsen på telefon 23963403

Se mere detaljeret info om ruterne og kort her.